Sme školáci !


Nika, Leo a zázračné pierko

Nika, Leo a zázračné pierko

Nika a Leo objavia v starej truhlici na povale pierko. Vyzerá síce obyčajne, no nie je. Vďaka nemu sa dostanú všade, kam si len spomenú. Dokonca aj do sveta Minecraftu! Bacha však, aby ich starká nevymákla! Nika a Leo sú štvrtáci a vybrané slová sú už pre nich brnkačka. + skvelá slovná hra vo vnútri

Čítať viac
S Nikou a Leom nikdy nie je nuda

S Nikou a Leom nikdy nie je nuda

Slovenská spisovateľka Paulína Feriancová prichádza s praktickou pomôckou pre malých školákov a ich rodičov či učiteľov. V knižke o tretiakoch Nike a Leovi ponúka veselé príbehy, vďaka ktorým si deti nielen precvičia čítanie, ale aj lepšie spoznajú, v ktorých slovách sa píše y/i. Autorka vychádza z vlastných skúseností a z rád učiteľov.

Čítať viac
Ako sa z Niky a Lea nestali záškoláci

Ako sa z Niky a Lea nestali záškoláci

Slovenská spisovateľka Paulína Feriancová prichádza s praktickou pomôckou pre malých školákov a ich rodičov či učiteľov. V knižke o druhákoch Nike a Leovi ponúka jednoduché texty, vďaka ktorým si deti nielen precvičia čítanie, ale aj lepšie spoznajú samohlásky či spoluhlásky. Autorka vychádza z vlastných skúseností a z rád učiteľov, ktorí tieto básničky už sami vyskúšali v praxi.

Čítať viac
Nika a Leo sa učia abecedu

Nika a Leo sa učia abecedu

Slovenská spisovateľka Paulína Feriancová prichádza s praktickou pomôckou pre malých školákov a ich rodičov či učiteľov. V knižke o prvákoch Nike a Leovi ponúka ľahké a praktické veršovanky, aby sa vaše deti naučili vyslovovať písmenká. Autorka vychádza z vlastných skúseností a z rád učiteľov, ktorí tieto básničky už sami vyskúšali v praxi. Súčasťou knihy je aj písmenkové pexeso.

Čítať viac