Králik a medvedica


Králik a medvedica 3: Čosi, kto si?

Králik a medvedica 3: Čosi, kto si?

ČĽUP! Králika a medvedicu pri pokojnom letnom kúpaní v jazere vyruší čosi záhadné. Majú sa tešiť alebo sa báť? Je to len malá strapatá sovička alebo obrovská vyhladovaná príšera? Stretne napokon králik niekoho s horšími zlozvykmi, ako má on? Králik nepochybuje o tom, že túto záhadu vyrieši. Keď sa však z najlepšieho dňa v jeho živote stane najhorší, medvedicina pomoc sa mu určite zíde…

Čítať viac
Králik a medvedica 2: (Ne)priateľ ďateľ

Králik a medvedica 2: (Ne)priateľ ďateľ

Králik a medvedica prespali takmer celú zimu. Prichádza však jar a zdá sa, že králik vstal hore zadkom. Každá drobnosť ho vytáča až do vývrtky a ešte sa do lesa nasťahoval aj otravný sused, ktorý neustále robí randál! No to je škandál! Čo s ním budú robiť?! Veď králika načisto porazí. Našťastie má skvelú kamošku medvedicu, ktorú má vždy po boku. Hoci ani ona nie je dokonalá.

Čítať viac
Králik a medvedica 1: Aj králiky majú svoje zlozvyky

Králik a medvedica 1: Aj králiky majú svoje zlozvyky

Medvedica sa nečakane prebudí uprostred zimného spánku. Keďže nemôže spať, rozhodne sa, že si konečne postaví snehuliaka. Králik to chce skúsiť tiež. A sám! Jeho snehuliak musí byť väčší a krajší! No vo chvíli, keď sa naňho rúti vlk, zistí, že by bolo fajn mať po svojom boku kamošku. Zábavná rozprávka o priateľstve, gravitácii, lavíne a snehuliakoch, pri ktorej sa popukajú smiechom nielen deti, ale aj ich rodičia.

Čítať viac