Totálne šialený týždeň


Totálne šialený týždeň - Streda

Totálne šialený týždeň - Streda

Zažili ste už niekedy TOTÁLNE ŠIALENÝ TÝŽDEŇ? Justin Chase rozhodne áno, a toto je JEHO PRÍBEH! PONDELOK stál za deravú ponožku, UTOROK bol fiasko, a už je tu... STREDA! Jeho kocúr je stále záhadne nezvestný. Nechtiac sa z neho stala medzinárodná internetová senzácia. A práve teraz je uväznený otravným úhlavným nepriateľom, a ešte si na nich brúsia zuby aj žraloky! SOS!

Čítať viac
Totálne šialený týždeň - Utorok

Totálne šialený týždeň - Utorok

Kocúr sa stále nenašiel, zrejme ho uniesli mimozemšťania. Jeho oco je trápnejší než kedykoľvek predtým. Na internete sa stal nečakane virálne známym tým najhorším spôsobom. A keď sa termín školského fotenia prekrýva so Super veľkolepou vedou, všetko je odsúdené vybuchnúť do katastrofy obludných rozmerov, z ktorej vlasy vstávajú dupkom a zuby hlasno drkocú!

Čítať viac
Totálne šialený týždeň - Pondelok

Totálne šialený týždeň - Pondelok

Zažili ste už niekedy TOTÁLNE ŠIALENÝ TÝŽDEŇ? Justin Chase rozhodne áno, a toto je JEHO PRÍBEH! Mama sa práve vydala za upíra. Oco šoféruje obrovský záchod na kolesách. Kocúra pravdepodobne uniesli mimozemšťania. Najhorší tyran v triede mu robí z jeho prvého dňa v škole hotové peklo. A práve teraz visí pred spolužiakmi z okraja desaťmetrového skokanského mostíka, pričom na sebe nemá nič, len rýchlo miznúce háčkované plavky. A to je len... PONDELOK!

Čítať viac