Naštěstí (ne)máme mléko


Neil Gaiman

Prožijte jedno neobyčejné ráno v představách mistra fantasy Neila Gaimana

Prožijte jedno neobyčejné ráno v představách mistra fantasy Neila Gaimana

Představte si úplně obyčejné ráno: vstanete, nasypete si do misky křupinky a chcete si je zalít mlékem. Ale ouha, mléko došlo. Co by hodný tatínek pro své děti neudělal! Jde a koupí mléko. Jenže kde je tak dlouho?

V tu chvíli se obyčejné ráno změní ve zcela neobyčejný den. Nejsou to děti, kdo zažívá jedno prapodivnější dobrodružství za druhým. S vesmírnými příšerami, nejobludnějšími obludami, stegosaury a poníky se nesetkávají děti, ale… táta. A co to mléko?

Čítať viac
0,00 € Odporúčaná cena
Nedostupné

Informácie

Počet strán 88
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 12.10.2015
Formát 145x205 mm
Hmotnosť 0,29 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Chris Riddell
Originálny názov Fortunately, The Milk
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788000040424
Vek od 7
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Neil Gaiman

Neil Gaiman


Neil Gaiman je britský scenárista a spisovatel. Je držitelem desítek ocenění za literaturu, včetně několika cen Nebula a Hugo, a komiksy, například 19 komiksových "Oskarů" Eisner Awards. Jako jediný komiks v historii vyhrál jeho Sandman World Fantasy Award (než porota změnila pravidla, aby cena byla jen literární). Gaiman se narodil v britském Portchesteru. Koncem 80. let odtud odešel do USA s celou vlnou britských komiksových autorů. Světově proslul svou komiksovou sérií Sandman. Napsal i řadu románů a povídek z pomezí sci-fi, fantasy, pohádek a mytologie.