Jakub a čarovná kolobežka


Zuzana Csontosová

Nová kniha slovenskej autorky Zuzany Csontosovej s ilustráciami od Ľuboslava Paľa.

Jakub býva často sám. Žije len s otcom, nemá brata ani sestru a priateľov si hľadá ťažko. Všetko sa však zmení, keď jedného dňa nájde pri smetiakoch pohodenú starú červenú kolobežku. Vezme si ju domov, opraví a – div divúci! Kolobežka k nemu prehovorí. A nielen to. Stanú sa úžasné veci a Jakub zažije neuveriteľné dobrodružstvá. Veď ktorý chlapec sa môže v noci tajne vykradnúť z domu, vybrať sa do Indie, Francúzska či Anglicka a ráno opäť s úsmevom raňajkovať doma v kuchyni?

Čítať viac
9,49 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 96
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 3.11.2017
Formát 163x238 mm
Hmotnosť 0,4 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Ľuboslav Paľo
EAN 9788056601839
Vek od 7
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Silvia Ťapayová

vinlit.sk - Jakub a čarovná kolobežka

Kniha pre deti s názvom Jakub a čarovná kolobežka ma príjemne prekvapila. Nesie v sebe veľa zaujímavých prvkov, ktoré sú celkom nenútene včlenené do textu a utvárajú tak nevšedný príbeh plný zábavy, napätia, fantázie, ale i smutných okolností, s ktorými sa niektoré deti a ich rodiny musia vyrovnať. A toto všetko sa zmestilo do necelých 100 strán. Jakub býva v Bratislave so svojím otcom. Mam...

Autor knihy

Zuzana Csontosová

Zuzana Csontosová


Autorka detských kníh, sociálna pracovníčka a spoluzakladateľka pouličného časopisu Nota bene. V súčasnosti pracuje v dennom centre pre ľudí bez domova v Brne. Rada sa vnára do farebného sveta rozprávok, ktorý je plný zázrakov a šťastných koncov. Vo vydavateľstve Albatros debutovala knihou Najmocnejšie kúzlo, v ďalších rokoch jej vyšli knihy Víla Jazmínka a škriatok Vendelín, Madam ježibaba, Jakub a čarovná kolobežka a Majstrík a Krasomilka. Je autorkou prvých rozprávkových kníh o bezdomovectve na podporu predajcov časopisu Nota beneZatúlaný Gombík a Sára a zázračný stôl. Jej prvými detskými čitateľmi sú jej deti Albert a Markétka.