Warren Trinásty a šepkajúci les


Tania Del Rio

Warren Trinásty je späť!

WARREN a jeho slávny „cestujúci hotel“ vozí hostí na potulkách vidiekom. Keď ich však neočakávaná havária zavedie do nebezpečného lesa, Warren sa stretáva zoči-voči s nebezpečným dvojníkom – zlomyseľným „Worrinom“, ktorý je odhodlaný ovládnuť hotel!

Ak chce Warren hotel a jeho návštevníkov zachrániť, musí najprv rozlúštiť niekoľko záhad: Kto je Worrin a aké je jeho pravé meno?1 Prečo v lese šepkajú tajomné hlasy?2 A čo, dopekla, je šťavožrút?3

Warren Trinásty a šepkajúci les je plný hádaniek, tajných kódov, výnimočných dobrodružstiev a stoviek zložitých ilustrácií, a poteší aj ohromí čitateľov každého veku.

Čítať viac
13,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Warren Trinásty"

Informácie

Počet strán 240
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 17.11.2017
Formát 190x214 mm
Hmotnosť 0,84 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Will Staehle
Číslo dielu 2
Originálny názov Warren The 13th and The Whispering Woods
Pôvodný jazyk angličtina
EAN 9788056602102
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Tomáš Obert

vinlit.sk - Warren Trinásty a Šepkajúci les

Warren Trinásty sa vrátil a veruže to urobil vo veľkom štýle. Táto nádherne spracovaná knižka zaujme nejedného nadšenca grafického a výtvarného umenia. Mňa však knižka, našťastie, neoslovila iba svojím dizajnom, hoci práve ten vám padne do oka ako prvý. Príbeh Warrena Trinásteho ma upútal už v prvej časti, a preto som ani na chvíľu nezaváhal a po vyjdení vzal do rúk aj druhú časť série. Príbeh ...

Autor knihy

Tania Del Rio

Tania Del Rio


Tania Del Rio vyštudovala animáciu na univerzite v Minneapolise. Venuje sa tvorbe komiksov pre spoločnosti ako Archie Comics, Dark Horse a Marvel. V slovenskom jazyku vychádza jej séria Warren Trinásty, ktorá sa teší veľkej obľube u malých aj veľkých čitateľov.