Kvapka Kajka


Helena Haraštová

Naučte sa všetko o vode, daždi aj kvapkách.

Jedného dňa dopadla na zem malá dažďová kvapka a poriadne sa udrela. Odkiaľ len spadla? A čo tu hľadá? To na začiatku príbehu netuší ani ona sama. Počas čítania pochopíte nielen to, čo sa kvapke Kajke prihodilo, ale zoznámite sa aj priamo s kolobehom vody v prírode a zistíte, prečo je dážď užitočný. Na každej dvojstrane na vás čakajú malé záhady, ktoré odhalíte pomocou odklápacích okienok!

Čítať viac
6,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 14
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 31.8.2018
Formát 190x190 mm
Hmotnosť 0,22 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov Kapka Kája
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000050164
Vek od 3
Typ kniha
Väzba viazaná s poťahom z iného materiálu

Video

Recenzia médii

Alžbeta Uriková

Pampúch - Kvapka Kajka

Kvapka Kajka spadne na zem. Spolu s deťmi zistí, že má v prírode dôležitú úlohu. Keď ju splní, môže pokračovať ďalej po rieke, do mora a odtiaľ znova hore do oblakov. Kvapka Kajka je jednoduchá kniha, ktorá vysvetľuje kolobeh vody v prírode pre deti od 3 do 5 rokov. Celý proces je výrazne zjednodušený, čo pre zvolenú vekovú kategóriu nie je na škodu. Je pravda, že pri vyparovaní sa mohla kvapka ...

Autor knihy

Helena Haraštová

Helena Haraštová


Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.