Medvedík v dielni


Petra Bartíková

Pomôž medvedíkovi a ježkovi postaviť super motokáru! Zaži s medvedíkom jeho veselé príhody v tejto krásne ilustrovanej knižke s pohyblivými obrázkami.

Ako sa stavia motokára? Potrebujeme drevo, meter, pílku, vŕtačku, kolesá, skrutky, volant, skrutkovač… Uf, medvedíka čaká kopa práce! Pomôže mu vôbec niekto? Ale samozrejme, že áno! Nielen medvedík, ale aj jeho kamarát ježko sníva o tom, že sa raz zúčastní pretekov o pohár plný medu. Tak im drž palce, aby sa im tú motokáru podarilo postaviť. A nezabudni na čarovné ťahadlo! Vďaka nemu sa ti obrázky budú meniť priamo pred očami!

Čítať viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Ďalšie tituly z rady "Medvedík"

Informácie

Počet strán 12
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 30.8.2019
Formát 190x190 mm
Hmotnosť 0,329 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Katarína Macurová
Rady Medvedík
Originálny názov Medvídek v dílně
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000054841
Vek od 3
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Alžbeta Uríková

pampuch.sk - MEDVEDÍK V DIELNI

Medvedíka Kataríny Macurovej už poznáte z výborných kníh Prečo nekvitneš alebo Kde je tá pravá lopta. Teraz s ním môžete vyrábať niečo v dielni či kuchyni, alebo sa pozrieť, čo sa deje na záhradke a farme. Zo štvorice noviniek som si vybrala Medvedíka v dielni. Zdalo sa mi, že je to vcelku neobvyklá téma. Okrem obľúbenej série Martina Sodomku o myšiakovi Arnym a čerstvej novinky o šikovnom bobr...

Autor knihy

Petra Bartíková

Petra Bartíková


Petra Bartíková vyštudovala českú literatúru a niekoľko rokov pracovala ako novinárka. Vo voľnom čase cestovala po celom svete, objavovala a hltala detské knihy a písala o nich na svoj blog. Novinárčinu opustila, aby sa naplno venovala knižkám pre deti, zakotvila vo vydavateľstve B4U Publishing, kde vymýšľa a píše knihy pre deti.