Kráľovstvo plchov: Princ


Marián Kubicsko

Nová vtipná a akčná séria pre deti od slovenskej autorskej dvojice!

Chcete zažiť dobrodružstvo, objavovať mágiu a dozvedieť sa viac o huňatých tvoroch s malými labkami? Tak sa spolu s Párkom vydajte na cestu za záchranou Kráľovstva plchov!

Párok je lenivý a veľmi chlpatý domáci maznáčik. Všetkým musí vysvetľovať, že hoci je morské prasa, nemá nič spoločné s prasiatkami a more nikdy nevidel. Raz sa so svojou ľudskou rodinou vyberie na výlet do hôr a ani mu nenapadne, že sa púšťa do najväčšieho dobrodružstva svojho života! Domov odchádzajú bez neho a Párok sa všemožne snaží nájsť cestu späť do mesta. A to ho privedie do obrovskej šlamastiky!

Párok prežije útok orla a všetci ho považujú za bájneho hrdinu z legiend, ktorý má zachrániť celé lesné kráľovstvo! Môže sa obyčajné domáce morča stať hrdinom a zachrániť Kráľovstvo plchov?

Čítať viac
14,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 192
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 28.10.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,42 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Jakub Šimjak
Číslo dielu 1
EAN 9788056631492
Vek od 10
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Marián Kubicsko

Marián Kubicsko


Marián Kubicsko je príležitostný recenzent, autor a večný tulák po všemožných fantastických svetoch. V detstve sa dostal ku knihám a odvtedy ho láska k literatúre neopustila. Je víťazom poviedkových literárnych súťaží. Na konte má tri knihy pre násťročných. V súčasnosti vyučuje na strednej škole slovenský jazyk a históriu a okrem iného vtĺka žiakom do hláv, že Darth Vader a Anakin Skywalker boli jedna a tá istá osoba.