Veľká chutná dážďovka


Katarína Macurová

Nádherný picturebook o odhodlaní od oceňovanej Katky Macurovej.

Boli raz traja kamaráti Pipo, Bao a Kimči. Vymýšľali rôzne šibalstvá a vždy boli najradšej spolu. Až do dňa, keď Pipo nemal chuť na melón ako ostatní.

Našiel si čudesnú dážďovku, ktorá za ten svet nechcela vyliezť zo zeme. Keď s ňou nakoniec poriadne „zatočil“, prišiel na čosi nevídané...

Vtipná svieža novinka od svetovej autorky obľúbených detských rozprávkových knižiek o tom, ako je niekedy fajn vyjsť zo svojich zabehnutých koľají.

Čítať viac
12,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 40
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 21.7.2023
Formát 265x235 mm
Hmotnosť 0,47 kg
Jazyk slovenčina
EAN 9788056634493
Vek od 3
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

shoshana_mayek - Veľká chutná dážďovka

Katka Macurová robí veľké krásnosti. Veľká chutná dážďovka je dielo, ktoré sa neskutočne podarilo a skrýva v sebe rozkošný príbeh troch kamošov kuriatkovcov a jednej nepoddajnej dážďovky. Pipo, Bao a Kimči robia spolu všetko. Raz nájdu melón, Pipo však na melón nemá chuť a odíde. Nájde si niečo iné. Dážďovku. Ale tá potvora nie a nie vyliezť zo zeme. Darmo ju ťahá a láka von. Dokonca sa prezlečie...

Autor knihy

Katarína Macurová

Katarína Macurová


Katarína Macurová sa narodila v Bratislave, úspešne zakončila štúdium na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave, kde navštevovala ateliér Voľnej grafiky a ilustrácie u prof. Dušana Kállaya. Za svoju inovatívnu ilustrátorskú tvorbu získala niekoľko prestížnych ocenení Communication Arts Award of Excellence v USA či Cenu Ministerstva kultúry SR a iné. Jej knihy vychádzajú aj v zahraničí. Vo vydavateľstve Albatros jej vyšli úspešné autorské tituly: Lily a Momo, Mesačné zrnko, Medvedík a záhradná potopa či Blcha Teo. Na mnohých ďalších spolupracovala ako ilustrátorka.