Príbehy pod vianočný stromček


Poštový škriatok Kiežbysitubol

Poštový škriatok Kiežbysitubol

V Londýne zahalenom smogom sa nezadržateľne blížia Vianoce. Penny Blacková je však osamelejšia než kedykoľvek predtým. Jej mama je preč a strýko Frank je zaneprázdnený riadením pošty. Všetko sa zmení, keď Penny v noci na pošte objaví malé chlpaté hovoriace stvorenie. A tak sa zoznámi s Kiežbysitubolom, poštovým škriatkom, ktorý ju zavedie do tajného sveta ukrytého v tuneloch pod ulicami mesta. Dokáže im Penny pomôcť a zachrániť ohrozené Vianoce?

Čítať viac
Dievča, ktoré zachránilo Vianoce

Dievča, ktoré zachránilo Vianoce

Amelia mala len štyri drobné priania. Tak dobre, tri malé a jedno veľké. A jediný, kto jej ich mohol splniť, bol Vianočný otec. No práve v roku, keď si ho najviac želala, neprišiel... Mohli za to nešťastní elfovia, nemohúce soby a nazúrení trolovia. Vianoce boli ohrozené! Vianočný otec vedel, že bez Amelie by najkrajší deň v roku už nikdy nenastal. A tak sa vybral za ňou, aby v nej oživil nádej a ona mohla zachrániť Vianoce.

Čítať viac
Vianočný chlapec Nikolas

Vianočný chlapec Nikolas

Tento príbeh je o Vianočnom otcovi. Možno preňho máte iné mená, napr. Santa či Mikuláš. Ale ak by ste boli elfovia, nevolali by ste ho inak ako Vianočný otec. Viete si však predstaviť, že kedysi ho nikto nepoznal? Bol obyčajným chlapcom a žil uprostred ničoho. Veľa toho o svete nevedel, poznal však chuť hubovej polievky, chlad severského vetra a príbehy, ktoré mu rozprávali rodičia. S mágiou ho spájalo len to, že v ňu veril. A v jeho živote sa mali čoskoro udiať zázraky, ktoré si nevedel ani predstaviť!

Čítať viac