Dievča, ktoré zachránilo Vianoce


Matt Haig

Pokračovanie magického príbehu o vianočnom chlapcovi Nikolasovi, ktorý poznáte aj ako film.

Viete, ako funguje mágia, pomocou ktorej soby lietajú po oblohe? A ktorá umožňuje Vianočnému otcovi zvládnuť cestu okolo sveta za jedinú noc?

Je tu vďaka nádeji každého z nás.

Amelia mala len štyri drobné priania. Tak dobre, tri malé a jedno veľké. A jediný, kto jej ich mohol splniť, bol Vianočný otec. No práve v roku, keď si ho najviac želala, neprišiel... Mohli za to nešťastní elfovia, nemohúce soby a nazúrení trolovia. Vianoce boli ohrozené!

Vianočný otec vedel, že bez Amelie by najkrajší deň v roku už nikdy nenastal. A tak sa vybral za ňou, aby v nej oživil nádej a ona mohla zachrániť Vianoce.

Pokračovanie neuveriteľného a tajomného príbehu o vianočnom chlapcovi Nikolasovi.

Čítať viac
15,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 328
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 28.10.2022
Formát 130x200 mm
Hmotnosť 0,46 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Jana Báliková
EAN 9788056631508
Vek od 9
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

dotkine_knizky - Dievča, ktoré zachránilo Vianoce

Kniha Vianočný chlapec Nikolas bola pre mňa minulý rok cez sviatky veľmi príjemnou oddychovkou. Tento rok vydavateľstvo Albatros prišlo na trh s pokračovaním tohto tajomného príbehu. Mám pocit, že sa mi páčil ešte viac, ako predošlá časť. V tejto knihe sa stretávame so smutným a veľmi osamelým dievčaťom menom Amélia, ktorá pracuje ako kominárka. Akokoľvek je príbeh čarovný, umožňuje vám nahliad...

Perlasworldofstories.blog.cz - Dievča, ktoré zachránilo Vianoce

Dievča, ktoré zachránilo Vianoce je krásny, jemný, i keď miestami smutný príbeh nielen o Vianociach a mágii, ale aj o láske, odvahe a nádeji, ktorá drieme v každom z nás. Pretože každý chceme nájsť trošku dobra, to kúzlo, ktoré hýbe svetom.

Autor knihy

Matt Haig

Matt Haig


Matt Haig je britský autor a venuje sa tvorbe pre deti aj pre dospelých. Úspech zaznamenal s knihou Prečo zostať nažive, tá sa takmer 50 týždňov držala v rebríčku bestsellerov podľa Sunday Times. Pod hlavičkou vydavateľstva Albatros vyšla jeho kniha Vianočný chlapec Nikolas, ku ktorej sa pripravuje aj filmové spracovanie. Matt žije s manželkou, deťmi a psom neďaleko Sussexu a okrem písania sa venuje aj vyučovaniu svojich detí v domácom prostredí.