Veľká kniha tmy


Helena Haraštová

Tma je plná života a stojí za to objavovať ju!

Mysleli ste si, že sú ulice vášho mesta a krajina vôkol neho v noci tiché a opustené? Táto kniha vás vyvedie z omylu! Zistíte, že existujú nočné živočíchy, ktoré sú aktívne, kým vy spíte, i rastliny, ktoré svietia v tme. Nájdu sa dokonca aj ľudia, ktorí v noci pracujú — keď vy vstávate, oni idú ešte len spať! Budete mať príležitosť pozrieť sa, čo sa v noci deje v lese, v meste, v dedine, na letisku, a tiež, aké živočíchy obývajú večnú temnotu na dne oceánov a pod zemou. Tma je plná života a stojí za to objavovať ju!

Čítať viac
9,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 24
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 27.3.2017
Formát 215x280 mm
Hmotnosť 0,52 kg
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000045405
Vek od 7
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Martina Jánošíková

Denník N - Veľké detské knihy do batoha

Kniha, ktorú oceníte po alebo počas večernej prechádzky mestom aj prírodou. V noci ani mestá ani príroda totiž nespia a táto knižka vás zoznámi s nočnými živočíchmi, ktoré sú aktívne, kým vy spíte, s rastlinami, ktoré svietia v tme, so zamestnancami, ktorí pracujú v noci. Stojí za to objavovať život v tme!
Zdenka Waradzinová

mimimalaknihomilka.blogspot.sk - Veľká kniha tmy

Na pultoch kníhkupectiev sa objavila novinka Veľká kniha tmy autorky Heleny Haraštovej. V poslednej dobe som si obľúbila jej tvorbu. Určite aj vy poznáte a možno aj doma máte niektorú z jej kníh: Podívej, jak roste strom, Podívej, jak roste rastlina s ilustráciami slovenskej ilustrátorky Edit Sliackej, Už sa nebojím tmy, o ktorej sa viedlo koncom minulého roka dosť diskusií a v nedávnom článku som...

Autor knihy

Helena Haraštová

Helena Haraštová


Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.