Odhaľ a spoznaj dinosaury


Dušan Valent

Krásna kniha o dinosauroch od slovenskej autorskej dvojice!

Prvá populárno-náučná kniha o dinosauroch od slovenských autorov!

Ako skutočne vyzerali dinosaury? Boli veľké ako domy? Chytali ryby na púšti? A naozaj potrebovali prilby?

Odpovede na tieto otázky a ešte oveľa viac sa dozviete práve v tejto knihe! Autori si v nej posvietili na najnovšie objavy z dinosaurej ríše a malým i veľkým čitateľom približujú, ako naozaj vyzerali. Je v nej množstvo originálnych ilustrácií nakreslených podľa najmodernejších výskumov o vzhľade dinosaurov. Nechajte sa zlákať na dobrodružné objavy a poďte sa spolu s autormi pozhovárať o vládcoch druhohôr, poprezerať si krásne kresby, odhaliť nové fakty a zaujímavosti.

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 56
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 3.6.2022
Formát 210x270 mm
Hmotnosť 0,55 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Zuzana Šmatláková
EAN 9788056628614
Vek od 8
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

michaela_books_life - Odhaľ a spoznaj dinosaury

Rozhodne patríme k milovníkom dinosaurov od toho najstaršieho po najmladšieho člena rodiny. Koho by už len neuchvátili títo tajomní gigantickí tvorovia, s ktorými sme sa v priebehu evolúcie nestretli. Naozaj nestretli? Kniha okrem prezentovania mnohých zaujímavých informácií sa zameriava na priblíženie faktu, že aj dnešné vtáky sú jednou z mnohých skupín dinosaurov. Čo bude určite pre deti zaujíma...

Autor knihy

Dušan Valent

Dušan Valent


Pôsobí ako vedecký publicista, prekladateľ a lektor. Vyštudoval geológiu a paleontológiu na Prírodovedeckej fakulte UK v Bratislave. Je vedeckým redaktorom portálov HistoryWeb, In Vivo magazín a Zive.sk, týždenníka Plus 7 dní. Pravidelne prednáša na školách a podujatiach o vesmíre, dinosauroch či geolôógii. Vo vydavateľstve Albatros mu vyšla kniha pre deti Odhaľ a spoznaj dinosaury, ktorú ilustrovala Zuzana Šmatláková.