My sa vírusov nebojíme

Ako si chrániť zdravie

Štěpánka Sekaninová

Naučte sa, ako zatočiť s vírusmi!

Bol raz jeden vírus, volal sa Karol a veľmi si želal získať pre seba nejakého toho človiečika, ovládnuť ho a nakaziť. Vydal sa preto do sveta, aby si vyhliadol vhodnú obeť a… ako to celé skončilo? Dozviete sa v obrázkovej knižke, ktorú môžete po prečítaní vydezinfikovať alebo ju dokonca i celú umyť. Čo keby z nej na vás vyskočil trebárs vírus Michal alebo Emil, či vírusová slečinka Karolínka?

Čítať viac
6,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 16
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 2.4.2021
Formát 200x200 mm
Hmotnosť 0,312 kg
Jazyk slovenčina
Originálny názov My se virů nebojíme
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000056692
Vek od 5
Typ kniha
Väzba viazaná s papierovým poťahom bez laminác

Recenzia médii

dotkine_knizky - My sa vírusov nebojíme

Doba, v ktorej aktuálne žijeme, si občas žiada aj menšie pošťuchnutie a pripomenutie si, napríklad aj v podobe knihy, čo je dôležité a ako si chrániť zdravie. Na trhu je už viac kníh s touto tématikou - vírusy. My sme siahli po tej z vydavateľstva Albatros, ktoré vydalo jednu milú pre deti, tak akurát do ruky. Celým príbehom Vás sprevádza vírus Karol, ktorý vtipne rozpráva a vysvetľuje, kde sa vš...

Autor knihy

Štěpánka Sekaninová

Štěpánka Sekaninová


Vyštudovala Český jazyk a históriu a knihy miluje odmalička. Už počas štúdií začala pracovať pre brnenskú televíziu ako redaktorka, neskôr sa presunula bližšie k tvorbe a pracovala ako dramaturgička detských programov. Celý život ju to však ťahalo ku knihám a dnes je nielen autorkou, ale aj literárnou redaktorkou.