Ako spolu rastliny hovoria


Helena Haraštová

Vďaka tejto knihe sa už v rastlinnej ríši nikdy nestratíš!

Napadlo ti niekedy, že rastliny, ktoré nás obklopujú v lese, v parku, na ulici, a tak nádherne nám vedia ozdobiť byt, sú poriadne zhovorčivé? S našou knižkou sa dozvieš, že aj keď rastliny nehovoria ľudskou rečou, vedia sa navzájom porozprávať o tom, čo zažili, vystríhať sa, chlácholiť sa, a dokonca si v prípade núdze aj pomáhajú. Otváracie okienka na každej dvojstrane ti pomôžu uvedomiť si, ako sa spolu rastliny rozprávajú bez slov. Vďaka tejto knihe sa už v rastlinnej ríši nikdy nestratíš!

Čítať viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 14
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 9.6.2023
Formát 190x190 mm
Hmotnosť 0,261 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Dao Linh
EAN 9788000068800
Vek od 4
Typ kniha
Väzba leporelo knižkové

Recenzia médii

Montessori Kids - Ako spolu rastliny hovoria

Rastliny vôbec nie sú tie mĺkve organizmy bez citov a schopností komunikovať, za aké sme ich dlho považovali. Prečítali sme s deťmi už zopár knižiek o tom, ako sa navzájom dorozumievajú, pomáhajú si, dokonca vychovávajú svoje potomstvo. Táto rozkošná malá knižka prináša tieto fascinujúce informácie aj tým najmenším deťom, približne od 4 rokov. Dozvedia sa v nej, ako sú rastliny poprepájané kor...

Autor knihy

Helena Haraštová

Helena Haraštová


Jako první z rodiny se narodila v Brně. Po gymnáziu vystudovala divadelní dramaturgii a anglistiku. Několik let se věnovala překládání a dramaturgické činnosti, poté se stala redaktorkou v nakladatelství B4U Publishing a tam se zamilovala do literární tvorby pro děti. Aktuální přehled o dění v této dynamické oblasti si udržuje také díky dceři Kateřině a synu Josefovi. Ráda cestuje a objevuje nová místa.