Jazero života


Adrián Macho, Adam Illés

Nová dojemná knižka od obľúbeného Adriána Macha o tom, prečo chrániť našu planétu.

Malý sloník Abebe si užíval radostné detstvo v ďalekej Afrike. Narodil sa v krásnom zelenom kraji pod veľkou horou s bielou čiapočkou na vrchole. Každý deň sa s kamarátmi váľal v kalužiach osviežujúceho blata a všetci boli zafúľaní až po uši. Kúpali sa a šantili v malých jazierkach s priezračne čistou vodou.

No ako dni plynuli, kaluže mizli a voda v jazierkach sa strácala, až napokon celkom vyschli.

Sloník Abebe sa rozhodne vydať na ďalekú cestu a niekoľko zvierat sa pridá k nemu.

Podarí sa im však nájsť vodu?

Čítať viac
12,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 32
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 1.9.2023
Formát 240x214 mm
Hmotnosť 0,36 kg
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Adrián Macho
EAN 9788056635193
Vek od 4
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Adrián Macho

Adrián Macho


Adrián Macho žije a pôsobí v Bratislave. Kreativita a výtvarné techniky ho sprevádzajú už odmala. Študoval umeleckú keramiku na strednej škole v Modre. Dlho sa venoval grafickému designu v reklamných agentúrach a neskôr i na voľnej nohe. Jeho talent sa však najviac prejavil, keď začal ilustrovať. Dôkazom je niekoľko detských kníh, ktoré sa aj vďaka jeho ilustráciám stali bestsellermi. V roku 2018 mu vyšiel autorský debut, detská kniha Gerda: Príbeh veľryby, rovnaký úspech malo aj jej pokračovanie Gerda: Strach má veľké oči.

Adam Illés

Adam Illés


Narodil se na jižním Slovensku, kde prožil krásné dětství, zejména u dědečka s babičkou. Po studiu jazyků a literatury se přestěhoval do Bratislavy, kde žije a pracuje. Je velkým milovníkem knih, rád si je prohlíží, kupuje, čte, a dokonce i píše. Jeho prvotinou je příběh slůněte Abebeho, které se vydává se svými přáteli hledat ztracenou radost ze života. Spolupracuje se svým přítelem, ilustrátorem Adriánem Machem, kterému pomáhal i s dalšími knihami, a společně plánují vytvořit ještě mnoho zajímavých a krásných knih, zejména pro děti.