Nečakané priateľstvá

alebo ako si zvieratá a rastliny pomáhajú

Pavla Hanáčková

Priateľstvo možno nájsť úplne všade! Zábavná knižka s nádhernými ilustráciami deťom vysvetľuje symbiózu hravou formou.

Antilopa a pavián. Čo je to za nesúrodý pár? Nenechaj sa pomýliť, je to zohraná dvojica.Navzájom na seba dávajú pozor, aby sa ubránili pred nepriateľmi. Podobne ako títo dvaja huncúti, aj ďalšie zvieratá prišli na to, že je dobré mať spojenca. No nielen zvieratá, ale aj rastilny si môžu navzájom pomáhať. Vydaj sa s nami na cestu prírodou, na ktorej sa dozvieš, že priateľstvo môžeš nájsť úplne všade!

Čítať viac
7,99 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 36
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 28.7.2017
Formát 215x280 mm
Hmotnosť 0,44 kg
Jazyk slovenčina
Pôvodný jazyk čeština
EAN 9788000046419
Vek od 6
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Recenzia médii

Alžbeta Uríková

blog pampuch.sk - Nečakané priateľstvá

Príroda to má pekne zariadené. Žiaden tvor nie je osamotený, každý potrebuje pomoc. Všetky živé bytosti sú prepojené a fungujú spolu. Ak sa niečo pokazí na jednej strane, na druhej to má niekedy nečakaný efekt. A trvá dlho, kým sa zase všetko vráti do krehkej rovnováhy. No dobre, viem, že to nie je takto idylické. Nikto nespolupracuje nezištne. Ale prečo by mal, nie? Skúšali ste takúto globálnu ...

Autor knihy

Pavla Hanáčková

Pavla Hanáčková


Pavla Hanáčková pochází z malebné moravské vesnice obklopené vinicemi. Četba knih a touha po psaní ji doprovází již od útlého dětství. Po ukončení studia anglické a čínské filologie na FF UP v Olomouci ji osud zavál daleko od čínských znaků až do nakladatelství Albatros Media a.s., kde se začala jako literární redaktorka věnovat knižní tvorbě pro děti. Ráda cestuje po světě, kde čerpá inspiraci pro nové náměty a kde má také možnost věnovat se své další vášni – jídlu a všemu s ním spojenému.