O čarovnej knihe


Peter Nagy

Naberte odvahu a pomôžte princeznej Eleanore a Rolandovi ochrániť všemocnú knihu!

Kde bolo, tam bolo, boli raz dvaja dobrí kamaráti Eleanora a Rolando. Žili v paláci a obaja boli veľmi odvážni. Jedného dňa im kráľ s kráľovnou oznámili, že pôjdu na ples do Bieleho kráľovstva. Kráľ ich varoval: ,,Do paláca nikoho nepustite. Ani vtedy, ak by to bol niekto, koho poznáte. Sľubujete?“ Deti dali kráľovi sľub, no netrvalo dlho a Eleanora sľub porušila. Jedného dňa totiž zabúchal na palácové dvere cudzinec, ktorý tvrdil, že je kráľovský pekár. Eleanoru premohla zvedavosť aj chuť na sladké dobroty a cudzincovi otvorila...

Čaká vás príbeh plný dobrodružstiev, kúziel, zaklínadiel, premien ľudí na zvieratá, rozprávkových bytostí, ale aj stretnutie s temným zloduchom – Čiernym čarodejom. Naberte odvahu a pomôžte princeznej Eleanore a Rolandovi ochrániť všemocnú knihu!

Čítať viac
11,99 € Odporúčaná cena
Expedujeme 14.6.2024

Informácie

Počet strán 48
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 21.6.2024
Formát 163x238 mm
Jazyk slovenčina
Ilustrátor Edita Hajdu
EAN 9788056640524
Vek od 4
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom

Autor knihy

Peter Nagy

Peter Nagy


Je novinár a za svoju prácu získal Novinársku cenu za inovatívnu žurnalistiku. Jeho kniha My sme tí, na ktorých sme čakali bola ocenená Cenou Dominika Tatarku. Je spoluorganizátorom pochodov Za slušné Slovensko. 
Svoj debut O princeznej Eleanore vymyslel ako rozprávku na dobrú noc pre svoju dcérku. Každý deň sa s ňou vyberá do rozprávkových svetov, známych aj neznámych, plných krásy a fantázie.