Príbehy na dobrú noc pre rebelky: 100 inšpiratívnych dievčat a mladých žien


Kolektiv

Sú mladé, inšpiratívne, žiaria a svet si ich zapamätá. Nová kniha obľúbených príbehov pre všetky rebelky je tu!

OSLÁVTE S NAMI ĎALŠIU GENERÁCIU MLADÝCH ŽIEN,

KTORÉ MENIA SVET!

Tretí diel úspešnej série Príbehy na dobrú noc pre rebelky upriamuje pozornosť na ženy, ktorým sa v mimoriadne mladom veku podarilo dosiahnuť čosi výnimočné. Dočítate sa v ňom o už známych osobnostiach, ako sú Greta Thunbergová, Bethany Hamiltonová, Bindi Irwinová, Taylor Swift, Zendaya či členky dievčenskej kapely Linda Lindas, ale aj o menej známych podnikavých dievčatách ako o vynálezkyni Viniši Umašankarovej, módnej návrhárke Marine Serreovej, kaskadérke Sadique Bynumovej, filmárke Taegen Yardleyovej, poetke Alexandre Huynhovej či environmentálnej aktivistke Helene Gualingovej.

Všetky dievčatá a ženy v tejto knihe pochádzajú z rôznych krajín a sociálnych prostredí, majú pestré záujmy a dosiahli úspechy v rôznych oblastiach. Všetky príbehy sú napísané v rozmarnom rozprávkovom štýle, vďaka ktorému žne knižná séria veľký úspech, a dopĺňajú ich odvážne portréty vytvorené viac než šesťdesiatkou mladých ilustrátoriek. Kniha okrem príbehov o úžasných dievčatách a ženách zároveň predstavuje aj tvorbu mladých autoriek, redaktoriek a umelkýň.

,,Rebelky v každom veku budú zbožňovať toto nové pokračovanie Príbehov pre rebelky na dobrú noc, ktoré vzdáva hold ďalšej generácii fenomenálnych žien. "

MEENA HARRISOVÁ, zakladateľka a generálna riaditeľka spoločnosti Phenomenal Media

,,Vždy som chcela, aby mali moje dcéry otvorenú myseľ. Čítanie kníh z tejto série ich to učí. Vnímajú tak príklady dievčat a žien, ktoré bojujú za to, čomu veria, a to im dáva nový pohľad na vlastný prístup k životu aj nové myšlienky a nápady pre ich vlastnú budúcnosť."

KRISTEN BELLOVÁ, herečka a spisovateľka

,,Po prečítaní týchto príbehov o hrdinkách, ktoré posúvajú hranice a menia svet, som pocítila veľký príval inšpirácie."

SKY BROWNOVÁ, olympionička, profesionálna skejtbordistka a surfistka

Čítať viac
24,90 € Odporúčaná cena
V predaji

Informácie

Počet strán 240
K stiahnutiu pdf Ukážka.pdf
Dátum vydania 11.8.2023
Formát 185x250 mm
Hmotnosť 0,97 kg
Jazyk slovenčina
Prekladateľ Nikoleta Frantová
EAN 9788056634783
Vek od 8
Typ kniha
Väzba viazaná s laminovaným poťahom